Societat

El GEiEG rep el primer premi Josep Saguer als valors republicans

El Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) ha rebut el primer premi Josep Saguer als valors republicans, que entrega Esquerra Republicana de Catalunya. Aquest guardó té l’objectiu de ser un homenatge a Josep Saguer, militant republicà que va ser regidor de l’Ajuntament de Girona i delegat d’esports de la Generalitat, així com un apassionat de l’atletisme, el ciclisme i el senderisme.

El jurat del premi Josep Saguer, format per membres destacats de la societat gironina, la presidenta de Dones Republicanes i el president d’Esquerra Girona, va valorar la trajectòria del GEiEG en la promoció i formació esportiva, així com la seva implicació en el foment dels valors de la solidaritat, el respecte i el suport mutu. Joan Sibill, president d’Esquerra, ha dit que l’objectiu del premi és “reconèixer el treball” de les persones i entitats que “fan possible la continuïtat dels valors republicans de la llibertat, la igualtat i la fraternitat.” Sílvia Martínez, presidenta de Dones Republicanes, ha destacat que la vinculació del GEiEG amb la “comunitat i societat gironines” va més enllà de l’esport i engloba, també, activitats socials i culturals.

Maria Antònia Prats, vídua de Josep Saguer, que va morir el març de l'any passat, ha entregat el premi a Francesc Cayuela, president del GEiEG, que ha destacat la importància que Saguer donava als valors de companyonia i respecte en l’esport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Estrena de la primera electrolinera amb energia recuperada de la frenada del metro

L’hospitalet de Llobregat

Reclamen a l’Estat que no autoritzi la plataforma d’assaig

ROSES
Societat

El TSJC anul·la la ‘taxa Amazon’ de Barcelona

Barcelona

Salt activa tres jocs de rutes per descobrir escultures i arbres monumentals de la vila

SALT

S’han fet 80 ablacions al Trueta que corregeixen fibril·lacions auriculars

GIRONA
Societat

Hauran de desinsectar corrals i tancats de festes amb bous per controlar el virus de la llengua blava

Tortosa

Aproven la reforma de la placeta de l’Eixample

ROSES
Medi ambient

Greenpeace alerta de trams de la costa en “molt mal estat”

Barcelona
salut

Nova tecnologia a l’hospital de Reus per optimitzar l’administració de la quimioteràpia

Reus