Societat

La cerimònia dels Premis Princesa de Girona es farà a Lloret

La cerimònia anual dels Premis Princesa de Girona es farà el dimecres 10 de juliol de 2024 a Lloret de Mar, a partir de les 7 de la tarda. La gala estarà presidida pels Reis d’Espanya, acompanyats de la Princesa d’Astúries i Girona i la Infanta Sofía. En aquesta edició especial del XV Aniversari de la Fundació, se celebraran diverses activitats que tindran lloc el dia 9, a partir de les 4 de la tarda, a les rodalies de Barcelona i el dia 10 a Lloret de Mar.

La cerimònia d’entrega dels guardons, normalment, es porten a terme a principis del mes de juliol. Aquesta seria la segona visita consecutiva a comarques gironines després de cinc anys sense trepitjar territori gironí. L’any passat, la gala es va realitzar a Caldes de Malavella i va ser objecte de concentracions antimonàrquiques, encapçalades per l’entitat Coordinadora Antimonàrquica, amb més de 500 persones convocades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia