Societat

SOCIETAT

Trenta-tres patinets elèctrics denunciats en una setmana a Lleida

La Guàrdia Urbana ha multat conductors que parlaven pel mòbil, portaven auriculars o circulaven per espais no permesos

La Guàrdia Urbana de Lleida ha intensificat la campanya de control i vigilància de patinets elèctric i ha tramitat 33 denúncies en només una setmana. Segons les dades facilitades per l’Ajuntament, el 85% de les infraccions ha estat per no respectar les condicions de circulació com, per exemple, circular per zones no permeses, circular amb un número de persones transportades superior al de les places del vehicle, fer-ho amb auriculars connectats a receptors o reproductors de so, utilitzar dispositius de telefonia mòbil o circular amb un d’aquests vehicles de nit o en situacions amb poca visibilitat, sense que el disposi de llum ni l’usuari porti roba o elements reflectants.

La Guàrdia Urbana destaca que l’objectiu de les actuacions és el de conscienciar els usuaris sobre la necessitat de complir la normativa vigent i, si s’escau, denunciar les infraccions, especialment la circulació per voreres i altres llocs no autoritzats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.