Societat

L’Ajuntament vol aprovar al ple del vespre el projecte de la piscina coberta

El ple de l’Ajuntament d’Olot d’aquest vespre porta a aprovació inicial el projecte de la nova Piscina Municipal coberta, que constarà de dues piscines -una de principal i una de complementària-, que s’incorporaran a les que ja funcionen durant els mesos d’estiu. Amb un nou accés a les instal·lacions des de l’avinguda Sant Jordi a l’alçada de l’actual aparcament, el projecte posa èmfasi en la integració amb l’entorn i l’aposta per materials constructius naturals, a més d’incloure una instal·lació de plaques solars fotovoltaiques i una caldera de biomassa.

Després de l’aprovació inicial en el ple d’aquest mes de juny, s’obrirà el termini d’exposició pública que conduirà a l’aprovació definitiva del projecte. A continuació, es podran adjudicar els treballs que es preveu que tinguin una durada d’un any i mig. La previsió és que la piscina municipal coberta d’Olot pugui estar en funcionament l’estiu de 2026.

A concurs

Amb el lema Ciutat i Paisatge, la UTE Grau Casals Callís Moliner va guanyar ara fa un any el concurs d’idees per al projecte de construcció de la piscina municipal coberta d’Olot. El nou equipament, destinat a la pràctica esportiva, de benestar i salut, està previst que se situï al costat de les instal·lacions actuals, compti amb tres volums principals i permeti complementar les instal·lacions actuals, que es van inaugurar l’any 2002.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.