Societat

La bloguera més vella del món mor a Austràlia als 108 anys

Internet

Olive Riley, l'australiana de 108 anys considerada la bloguera més vella del món, ha mort aquest dissabte 12 de juliol a Austràlia. Riley va començar a publicar el seu blog The life of Riley, al qual ja no es pot accedir, el febrer de l'any passat i, des de llavors, havia escrit més de 70 entrades, que publicava amb l'ajuda d'un amic. Riley va néixer l'any 1899 a Broken Hill, a prop de Sydney, Austràlia.

En la seva web compartia amb altres internautes les seves històries de la Segona Guerra Mundial, com va criar ella sola els seus tres fills o com va treballar de cuinera durant uns anys. Fins a l'últim moment va estar enganxada al seu blog, on la seva última entrada, del 26 de juny, parla del seu fràgil estat de salut i de "cançons felices". "Gaudia amb la seva notorietat" entre els internautes, senyala el seu besnét, Darren Stone. "La gent es comunicava amb ella des de llocs remots com Rússia o els Estats Units de forma contínua", recorda.

Després de la mort de Riley, la gallega María Amelia, de 97 anys, passa a ser considerada l'autora de blog més vella del món, amb la web A mis 95 años, que publica des de fa dos anys. María Amelia va néixer a Muxía (la Corunya) l'any 1911 i considera internet "el millor invent que he vist en la meva vida".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.