Societat

Els estudiants de la UAB organitzen una acampada a la Facultat de Lletres i una assemblea per decidir futures mobilitzacions

ZONA METROPOLITANA

Els representants del Comitè de Vaga de la Universitat Autònoma de Barcelona han anunciat que faran una acampada dins la Facultat de Lletres aquesta mateixa nit de dimecres a dijous com a mostra de protesta pels incidents de la setmana passada. Dijous tindrà lloc una assemblea oberta a tot el campus universitari per decidir les futures accions reivindicatives.

Els portaveus Marina Guinó, Aitor Moreno i Adrià Crespo han reclamat altra vegada la dimissió del rector, Lluís Ferrer, en assegurar que en el Consell de Govern del dimecres dia 5, Ferrer va dir que "havia pecat d'ingenu" en confiar amb l'actuació dels Mossos d'Esquadra per treure els estudiants que es van tancar a la Facultat de Lletres. El portaveu Aitor Moreno ha explicat que esperen que el rector accepti una reunió amb el comitè "per anunciar-li públicament una desena de dimissions entre professors i membres de deganats".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.