Societat

societat

La piscina municipal, inservible durant 10 dies, arran de les fortes pluges

El consistori balaguerí informa que s’estan reprogramant totes les activitats d’estiu que s’havien de fer a l’equipament municipal

Les fortes pluges que han tingut lloc des de la nit de diumenge fins al matí d’aquest dilluns han causat destrosses importants a diversos carrers i equipaments municipals de Balaguer, a la Noguera, especialment a la piscina del Pavelló Poliesportiu. L’alcaldessa, Lorena González, ha informat que els aiguats han inundat la sala de bombes i totes les instal·lacions han quedat en “condicions molt dolentes”. A conseqüència, la piscina està “inservible”, fet que ha obligat a reprogramar totes les activitats d’estiu que s’havien de fer a l’equipament i buscar alternatives. Segons González, es necessitaran 10 dies per poder tornar a posar en marxa la piscina. Les pluges també han inundat el Pavelló Polivalent Inpacsa i el Teatre Municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia