Societat

Aporten 4.000 m³ de sorra per regenerar la platja d’Altafulla

Aquest matí han començat els treballs de regeneració de la platja d’Altafulla, que en els pròxims dies rebrà uns 4.000 metres cúbics de sorra procedent de la platja de la paella de Torredembarra. Coincidint amb un matí tempestuós i sense banyistes, els primers camions han començat a descarregar la sorra per recuperar la platja que es va endur els darrers temporals. Les obres estan finançades pel Ministeri de Transició Ecològica i afecten la part més “erosionada i exposada als temporals”, segons ha explicat la coalcaldessa, Alba Muntadas.

En els pròxims mesos, Altafulla vol negociar amb l’estat i el Port de Torredembarra la concessió de 14.500 m³ més de sorra, que és l’aportació que necessita el municipi. En paral·lel, Costes preveu tenir enllestits els plecs per treure a licitació la redacció del projecte executiu i l’estudi d’impacte ambiental per a la construcció d’un o dos espigons semisubmergits, que han de servir per aturar la regressió de l’espai.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia