Societat

El “Mulla’t ” recaptarà fons per a la recerca i la neurorehabilitació

La 31a edició del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” recaptarà fons per millorar el present de les persones que conviuen la malaltia a través de serveis de neurorehabilitació i per proporcionar-los un futur millor gràcies a la recerca. Com cada any, l’Ajuntament de Girona s’ha adherit a la campanya que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple amb l’objectiu d’aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple, una afecció neurològica incurable que afecta més de 9.000 persones a Catalunya.

Aquest any, l’acte central de la iniciativa solidària a Girona tindrà lloc el diumenge 14 de juliol, a les 12 h, a la piscina municipal de la Devesa, i comptarà amb la participació del Cor Empordà Gospel Choir, que cantarà una versió de la cançó “Llença’t” dels Lax’n’Busto.

“Participar com a Ajuntament d’una iniciativa com aquesta ens recorda que encara tenim molt camí per recórrer en termes de recerca. Esperem que enguany la capbussada torni a ser un èxit i que la conscienciació ciutadana envers l’Esclerosi Múltiple continuï creixent”, ha destacat la regidora de Convivència i Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Aliu durant la presentació, aquest dimecres al migdia, de la campanya.

En aquesta edició, més de 500 piscines d’arreu de Catalunya s’han afegit a la tradicional capbussada solidària i diversos establiments del sector de la restauració i de l’oci també donen suport a la iniciativa. A banda, tothom qui vulgui col·laborar-hi pot participar en les múltiples activitats que s’han organitzat fins al mes de setembre, fer un donatiu o comprar els productes solidaris de la campanya des del web mullat.cat .

El cartell

Enguany, el cartell del “Mulla’t” és obra de la dissenyadora gràfica i il·lustradora Maite Niebla, que ho ha fet de forma solidària amb la campanya. També ha volgut col·laborar amb l’esdeveniment l’exjugadora de bàsquet i directora esportiva de l’Uni Girona, Laia Palau, qui ha preparat un vídeo de suport per ajudar a difondre el “Mulla’t”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Preocupació per la mala salut mental dels universitaris catalans

Barcelona
europa

Les caigudes d’un llamp i d’un dron provoquen nous incendis forestals a Grècia

barcelona
llengua

El festival de les variants del català, escalfa motors

barcelona

Senyalitzen els carrers del Barri Vell on als ciclistes han de baixar de la bicicleta per circular

GIRONA
CANVI CLIMÀTIC

El potent huracà Beryl s'acosta a Jamaica i amenaça Mèxic i Belize

barcelona
societat

De l’aula a l’ONU: estudiants gironins fan una crida a la sostenibilitat

girona

Denuncien la manca de mossos a l’aeroport tot i l’increment dels delictes

Barcelona
habitatge

Els lloguers temporals s’hauran de justificar en la durada i motiu

barcelona

El “Mulla’t ” recaptarà fons per a la recerca i la neurorehabilitació

girona