Societat

La Festa Major 2024 arriba plena de novetats

S’allarga aquest any deu dies, del 12 fins al 21de juliol

La Festa Major de Quart d’aquesta any es farà del 12 al 21 de juliol. L’Ajuntament i la Comissió de festes del municipi, Quart de Festa, han programat 10 dies d’activitats amb un munt de novetats.

A més, ’aquest any es comptarà amb més col·laboració de les entitats esportives, socials i culturals de Quart, fet que enriquirà la programació, fomentarà la participació de la ciutadania i els mostrarà les activitats les entitats desenvolupen durant l’any.

Una de les novetats és l’ampliació de les dates de la Festa Major, que enguany es duran a terme durant 10 dies seguits. A més, a la programació de tota la festa major s’hi ha fusionat les activitats de les entitats del municipi, que fins ara es realitzava el cap de setmana anterior.

Una altra de les novetats és la inclusió del Museu de la Terrissa com a una de les ubicacions en les quals tindrà lloc la programació de les festes. En concret serà la seu d’algunes de les activitats culturals més rellevants, com, per exemple, el cinema a la fresca, les havaneres amb cremat o els jocs infantils tradicionals.

També es recuperarà diverses activitats populars i tradicionals, a demanda de molts veïns i veïnes. Entre elles està el Sopar Popular, la baixada de carretons, les havaneres amb cremat o el cinema a la fresca. També s’hi han afegit diverses novetats rellevants a la programació com és el Pregó d’Inici de la Festa Major, amb un pregoner/a escollit a proposta de la ciutadania i les entitats del municipi; el concurs de balcons i façanes “Engalana el teu balcó”; la primera Trobada de Vehicles Clàssics de Quart; la Nit Jove a la piscina municipal, o la cercavila infantil hawaiana, entre moltes d’altres.

Finalment, també s’hi han programat concerts amb grups i DJ’s de renom al territori gironí, com és el cas de l’Orquestra Di-versiones, Flaix FM o DJ’s Itinerant Events. I s’han mantingut activitats d’èxit d’altres edicions com és el Correbars, l’Escape Room al Carrer, les animacions infantils o la cloenda veterana.Després de la Festa Major de Quart, les festes continuen amb les de Palol d’Onyar (del 22 al 28 de juliol), la Creueta (10 d’agost), la Trobada de l’ermita de Santa Maria de Montnegre (15 d’agost) i, finalment, la Festa de Sant Mateu de Montnegre (21 de setembre).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El nou edifici de la Diputació es construirà al solar del carrer Puigsacalm

GIRONA
Societat

Vandalitzen la façana gòtica de l’Ajuntament de Barcelona

Barcelona
infraestructures

Barreres dinàmiques per evitar la caiguda de roques a la C-14, a l’Alt Urgell

Coll de Nargó

La Guàrdia Urbana tanca el 2023 amb 961 denúncies per incivisme

FIGUERES
societat

Inauguren les instal·lacions de patologia forense a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús

Tortosa
habitatge

Obren el procés per optar a pisos per estudiants de la borsa municipal

salt

Una trentena d’activitats en la festa major d’estiu

GIRONA

La Festa Major 2024 arriba plena de novetats

QUART
societat

Absolen d’un delicte d’odi un home que va amenaçar un altre amb fer-lo heterosexual “a hòsties”

Barcelona