Societat

La policia portuguesa no té proves concloents contra els McCann

Cas Madeleine

Els anàlisis sobre el cas Madeleine realitzats en un laboratori especialitzat del Regne Unit no aporten proves concloents contra els pares de la nena desapareguda fa set mesos.

Diferents mitjans portuguesos coincideixen que la policia lusa que es va desplaçar al Regne Unit per entrevistar-se amb especialistes del laboratori de Birmingham i de la policia britànica ha tornat sense proves per sostenir l'acusació contra els McCann, que van ser declarats sospitosos de la hipotètica mort de la seva filla el passat mes de setembre.

La policia portuguesa ha demanat de nou permís a la britànica per interrogar de nou als McCann i als amics que els acompanyaren a sopar la nit en la qual va desaparèixer Madeleine.

Mentre, fonts oficials portugueses creuen que probablement el cas no s'aclareixi mai i els seus aspectes més obscurs no s'arribin a conèixer perquè consideren molt difícil que la nena apareixi viva o que es trobi el seu cadàver.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.