Societat

Quarantè aniversari de l’Associació de Persones Sordes de Blanes i La Selva

El passat cap de setmana es va donar el tret de sortida d’una commemoració que s’allargarà durant els propers mesos al municipi on comença la Costa Brava. Es tracta de l’Associació de Persones Sordes de Blanes i La Selva, que compleix els 40 anys de vida. Per això, ha organitzat diverses activitats, la primera de les quals va ser la que donava el seu tret de sortida el dissabte.

L’acte el van encapçalar l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, i el president de l’entitat, Ricard Corominas, acompanyats de la tinent d’alcalde d’Acció Social, Glòria Agudo, així com de bona part de la junta de l’entitat. El seu objectiu és organitzar activitats culturals i esportives adequades per a les persones sordes, amb problemes d’accés a aquest tipus d’activitats.

Pertany a la Federació de Persones Sordes de Catalunya, i des que es va crear l’any 1984 no ha deixat d’organitzar esdeveniments periòdicament, principalment a través de la seva secció esportiva. Els mena treballar per a la integració dels seus associats i associades, i per celebrar aquestes quatre dècades farcides d’activitat, es va inaugurar una exposició commemorativa farcida de fotografies que reflectien tots aquests anys d’esforç dels seus integrants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia