Societat

Sant Antoni crea prop de 350 places de pàrquing gratuïtes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha creat prop de 350 places de pàrquing gratuïtes noves a Sant Antoni durant les darreres setmanes. Això permet fer front a un dels principals reptes que els nuclis turístics de costa es troben a la temporada d’estiu: l’aparcament de vehicles de residents, treballadors, turistes i visitants, en una època en la qual la població creix substancialment.

Gran part de les noves places s’ubiquen a la zona de Sant Antoni Oest. S’hi han creat i urbanitzat nous carrers a la confluència entre els carrers Gavina i Josep Pla. En total, aquests carrers oferiran 190 places. A més, al mateix entorn s’hi ha adequat un nou pàrquing gratuït -actualment de terra, però que passat l’estiu s’asfaltarà- que avui dia permet l’aparcament d’uns 130 vehicles.

Paral·lelament, a Sant Antoni Est, amb la transformació d’alguns estacionaments en línia a estacionaments en espiga invertida, especialment al carrer Fraret, s’han guanyat 31 noves places.

En total s’han generat unes 350 places. Després de l’estiu, quan el nou pàrquing de Sant Antoni Oest estigui finalitzat, aquest comptarà amb 110 places i, per tant, la xifra definitiva de nous llocs gratuïts creats serà d’uns 330 estacionaments. A més, al costat del pàrquing s’hi instal·larà un parc infantil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia