Societat

societat

La CACG denúncia un ‘sabotatge’ a l’acte polític que es durà a terme aquesta tarda a Lloret

La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) denúncia un “sabotatge” a l’acte polític que duran a terme avui a les sis de la tarda a Lloret de Mar davant la visita de la princesa Elionor de Borbó a les comarques gironines. Segons exposa en un comunicat, l’entitat va arribar a un acord amb el Departament d’Interior per dur a terme la mobilització a 100 metres de l’acte monàrquic i fer un desplaçament de 250 metres més lluny. Ara, però, l’acord s’ha trencat en una conversa entre un membre de la CACG i una responsable d’Interior, on ha argumentat que no es podria dur a terme perquè hi ha d’haver un “perímetre de seguretat”.

En paral·lel, el comandament de la Policia Local de Lloret de Mar, també ha posat entrebancs a l’acte organitzat per CACG, ja que “ens han dit que no podem muntar la tarima al mig del carrer per temes de seguretat, argumentant que en cas d’incendi a Tossa de Mar els camions de bombers no podrien passar. Si nosaltres en comptes de ser els antimonàrquics, fóssim els fans de la monarquia, no només podríem muntar una tarima al mig del carrer, sinó que a més ens deixarien fer l’acte als morros de la monarquia i buscarien una via alternativa pels bombers per cas de necessitat” remarca l’entitat.

Finalment, la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines ha assegurat que tot i aquests contratemps, l’acte es durà a terme: “Lluny de desmoralitzar-nos i enfonsar-nos, això ens provoca l’efecte contrari, ens dona un alè més combatiu, la nostra energia és alta i el nostre esperit indomable. Avui mantenim l’acte, tant els parlaments com les actuacions musicals, i des de la nostra estricta lluita no violenta, anirem a Lloret de Mar a trencar esquemes i portar la protesta de la nostra lluita política a la seva màxima potència”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.