Societat

L’11è Ensorra’t de Blanes inclourà 4 nits de concerts del 24 al 27 de juliol

Aquest migdia s’ha presentat en roda de premsa el programa d’un dels ingredients de la Festa Major de Blanes que més agraeix el públic jove: l’Ensorra’t. És el Festival de Música que s’allotja a l’Escenari Jove, el més agraït de tots els que puguin haver, perquè està situat a la platja del centre de Blanes, a tocar de l’espigó del Club Vela Blanes.

L’escenari s’alça al Passeig de Mar, davant la platja, mentre que el públic es pot moure còmodament per la sorra de la platja, d’aquí el nom amb què es va batejar fa més d’una dècada aquest cicle de concerts: Ensorra’t. És un emplaçament que convida a estar-s’hi una bona estona ara que és estiu: la platja arran de mar, en bona companyia, xerrant i escoltant música per complaure un ample ventall de gustos.

Durant la presentació s’ha donat a conèixer el cartell que identifica l’11è Ensorra’t, que ha dissenyat Carla Castelló. Es mostra una imaginativa referència a la música i l’entorn del festival, amb una guitarra submergida que, en la part que es hi ha a la superfície, esdevé en realitat en l’emblemàtica Roca de Sa Palomera, un dels llocs més estimats pels blanencs i pels visitants, una icònica roca natural que identifica la ciutat on comença la Costa Brava.

Quatre nits de concerts

Aquest 2024 arriba a la onzena edició amb les piles molt carregades, gestionat pel Consell Local de la Joventut (CLJB), una entitat sense ànim de lucre que aglutina a d’altres associacions, amb el suport del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Blanes. Se celebraran quatre nits de concerts: des del dimecres 24 de juliol fins al dissabte 27.

Els concerts començaran quan hagin acabat els espectacles del Concert Internacional de Focs d’Artifici, a ¼ de 12 de la mitjanit, i s’allargaran fins ¼ de 4 de la tarda. A partir de llavors, després que hagi sonat la música en directe, la vetllada nocturna musical continuarà amb música ambient fins 2/4 de 5 de la matinada, quan finalitzarà la sessió del dia.

Els grups que tocaran són sobretot de temàtica de versions, amb grups que representen bandes tant conegudes com els Estopa (amb la banda dels Estopaos), o bé Mago de Oz (amb el grup Leyendas de Oz). També actuaran grups d’altres estils: Gato López (ska-p), així com formacions que toquen altres ritmes com ara hard-rock o DJ’s. En definitiva, una gran varietat amb capacitat per cobrir un gran ventall de gustos.

L’Ajuntament de Blanes col·labora amb el festival finançant part de la programació musical, la infraestructura, així com aspectes de seguretat i supervisió. En aquest darrer sentit, una de les novetats que inclou l’Ensorra’t d’enguany és la posada en marxa d’una Comissió de Supervisió i Control, que es reunirà abans que comenci cadascuna de les quatre nits del festival. El seu objectiu serà poder preveure les necessitats que s’han de cobrir dia a dia.

Hi participaran tots els agents implicats que tenen a veure amb l’organització dels diferents aspectes de l’esdeveniment: la regidora de Joventut, Estefanía Romero, així com els referents de les diferents aspectes que cal cobrir cada nit. Així, hi haurà representants del Departament de Joventut, del Consell Local de la Joventut de Blanes, la productora musical, equip de seguretat, tècnica de so i traspàs a Protecció Civil, coordinats amb Policia Local Blanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia