Societat

Es suspèn per ara el tancament de les parades dels ocellaires de la Rambla

El Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Barcelona admet la petició dels paradistes d’aturar temporalment el procés perquè hagin de retornar les claus de les parades a l’Ajuntament

El jutjat número 1 del Contenciós Administratiu de Barcelona ha acceptat una de les peticions de suspensió cautelaríssima del tancament de les parades d’ocells de la Rambla previst per a aquest dijous. La suspensió del jutjat és temporal, perquè ara té tres dies per pronunciar-se sobre la qüestió i fins que no hi hagi una resolució el dispositiu queda suspès. Ahir dimarts el consistori recordava als antics ocellaires que demà dijous havien d’entregar les claus a l’Institut Municipal de Mercats (el responsable municipal de les paradetes).

L’Ajuntament els va enviar el 26 de juny una diligència d’execució que els donava deu dies per deixar les parades i els alertava de l’execució forçosa si no ho feien. Ahir, però, els afectats manifestaven que no tenen intenció d’entregar les claus, convençuts que no hi ha cap ordre judicial que els obligui a fer-ho. L’estira-i-arronsa entre el consistori i els titulars de les antigues botigues ocellaires fa dues dècades que s’arrossega.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia