Societat

La Fundació SERGI ha atès 13.604 persones al llarg de l’any 2023

La Fundació SERGI ha atès a 13.604 persones, impulsat 33 projectes socials repartits en 42 poblacions de les comarques gironines, i ha fet seguiment de 919 habitatges que acullen persones i famílies en risc d’exclusió. al llarg de l’any 2023, segons exposa en la Memòria que ha fet pública avui.

L’acció i intervenció social, repartida en les àrees d’educació, ciutadania i habitatge, s’ha consolidat respecte l’any anterior, amb un major volum d’activitat econòmica, projectes en col·laboració i augment del nombre de  persones vinculades a l’equip de la Fundació. la Fundació ha exposat en xifres claus la tasques efectuades al llarg de l’any 2023: han impulsat 33 projectes socials (=), han atès 7.992 persones ateses (-24%); han intervingut en 42 poblacions (-19%) i han fet seguiment en 919 habitatges a preu assequible (+15%). El volum d’activitats ha crescut un 10,8% (2,4 milions).

Els reptes per a l’any 2024 són consolidar la formació per a persones que fan cures i a la llar; crear un grup terapèutic amb les dones que fan cures; dissenyar un recurs formatiu adaptat a les necessitats i circumstàncies per joves + 16 anys; seguir oferint beques per joves en relació a la seva formació, aprofundir en el treball de les metodologies del Housing First per afinar la seva implementació, incrementar la borsa d’habitatge social i assequible, procedent de particulars; comunicar més per sensibilitzar i denunciar les injustícies del sistema i afegir la perspectiva intercultural, feminista, antiracista i interseccional a tots els projectes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia