Societat

Societat

Santa Coloma de Gramenet reforça el patrullatge a l’estiu

Santa Coloma de Gramenet ha posat en marxa el pla de seguretat estiuenc, que estarà en marxa fins al 15 de setembre i que inclou tant les intervencions a la ciutat com a l’entorn forestal. Hi col·laboren els Mossos d’Esquadra, la Policía Nacional, la Guàrdia Civil, els Bombers, l’Associació de Defensa Forestal (ADF), serenos, Protecció Civil, serveis d’emergència i seguretat privada. Els objectius són prevenir actes incívics i conductes delictives, vetllar per la seguretat ciutadana i afavorir la convivència. L’alcaldessa, Núria Parlon, ha explicat: “Busquem garantir el confort i el bon ús de la ciutat, amb una actitud preventiva per part de les forces de seguretat. A l’estiu, les persones estan molt més al carrer i hem de garantir la bona convivència. Gaudir dels espais de festa i també assegurar el descans.” El patrullatge a peu és un dels aspectes destacats. De fet, s’han incrementat els efectius. La policia local i l’ADF desplegaran també accions preventives contra incendis a la serralada de Marina, amb vigilància amb drons equipats amb càmeres HD i detecció tèrmica. Paral·lelament al reforç del patrullatge, l’Ajuntament ha organitzat un programa d’activitats lúdiques i culturals de dijous a diumenge als mesos de juliol i agost a les places de la ciutat per evitar així que siguin ocupades pels col·lectius que fan un mal ús de l’espai.

També s’ha engegat una nova campanya de civisme, Les teves coses parlen de tu. Fes que el civisme a Santa Coloma parli bé de tu, per conscienciar especialment quant al control del soroll, la recollida d’excrements d’animals, l’eliminació correcta de les burilles de cigarreta i la gestió dels residus municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.