Societat

Puigcerdà

Cinc dies intensos de la universitat d’estiu de la Cerdanya

La vint-i-sisena edició de la Universitat d’Estiu Ramon Llull de la Cerdanya ofereix un total de disset activitats centrades en temes d’actualitat, com per exemple la pressió estètica i el canvi climàtic, i se celebrarà a Puigcerdà entre els dies 15 i 19 de juliol, organitzada per l’Associació Universitària de Cerdanya en col·laboració amb la Universitat Ramon Llull i l’Ajuntament de Puigcerdà. La conferència inaugural, avui (20.15 h), anirà a càrrec de la periodista Laura Fa i l’assessora d’imatge i escriptora Marta Pontnou, que abordaran el tema de la pressió estètica de les dones, acompanyades per la Coral Capella de Santa Maria de Puigcerdà. Entre les propostes més destacades, se celebrarà la Nit dels Estels al Niu de l’Àliga i la Nit d’Arts amb l’espectacle de dansa contemporània Femme al parc Schierbeck. La setmana universitària es clourà amb una conferència sobre el canvi climàtic a càrrec de la meteoròloga Mònica Usart.

La programació inclou cursos tan diversos com la creació de vídeos amb mòbil, l’escriptura creativa o la gestió de conflictes. Els tallers també tracten de temes quotidians i destaquen novetats com les noves relacions familiars o la cuina saludable i creativa. Finalment, les jornades professionals recullen la XXII Jornada d’Estiu de la Professió Mèdica, la V Jornada d’Estiu de la Professió Farmacèutica, la X Jornada de Desenvolupament Rural i l’esdeveniment digital Entertainment 2024, centrat en l’aplicació de tecnologies avançades a l’oci digital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia