Societat

institucions

Mor Jordi Llopart, exalcalde de Creixell

Jordi Llopart, exalcalde del municipi de Creixell i fins avui segon tinent d’alcalde, ha mort a l’edat dels 68 anys. Diverses personalitats i institucions ja han reaccionat al traspàs de Creixell, entre els quals el del secretari general de Junts, Jordi Turull, o l’Ajuntament d’Altafulla, que han expressat el seu condol a través de les xarxa social X.

Llopart va assumir l’alcaldia de Creixell el 2011 i la va exercir fins el 2023. En els últims comicis va tornar-se a presentar però ara la seva responsabilitat pública era en la figura de segon tinent d’alcalde.

Segons informa el digital Tots21, la causa de la mort de Llopart ha estat una caiguda. L’exalcalde patia de fa temps una malaltia que, fins i tot, el va obligar a apartar-se del càrrec durant un temps.

El 2016, Llopart va haver d’anar a declarar a la comissaria del Mossos en el marc d’una investigació d’un presumpte cas de corrupció a l’Ajuntament que finalment es va arxivar sense cap conseqüència penal.

La mort del polític local ha sorprès el municipi del Tarragonès a les portes de la festa major, en motiu de la festivitat de Sant Jaume, que comença el poper 18 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia