Societat

solidaritat

500 piscines per l’esclerosi

Nova edició de la campanya solidària Mulla’t

La campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple porta avui la solidaritat a cinc-centes piscines del país que participen en la iniciativa. Es tracta de recollir fons per la investigació sobre aquesta malaltia i poder finançar programes d’acompanyament i neurorehabilitació.

Segons la Fundació Esclerosi Mútliple, 110.000 persones han pres part en la iniciativa que ha tingut com a piscina per a la celebració de l’acte principal la del Club Natació Barceloneta.

Algunes de les piscines participaran en la iniciativa un altre dia i s’aconsella consultar la llista al web https://www.fem.es/campanya/mullat. Enguany alguns restaurants també participen de la recollida de fons. Altres maneres de participar és a través de la compra de productes a la botiga o fent una donació directa, també a través del web.

L’objectiu d’enguany és de recaptar 350.000 i ja s’ha aconseguit arribar quasi a l’equador. També hi ha reptes i activitats paral·leles que recapten fons i acaben sumant en la iniciativa.

A la jornada d’avui hi han pres part persones conegudes, com Ramon Gener, músic i comunicador, el president del Parlament, Josep Rull, la vicepresidenta del govern, Laura Vilagrà, o el secretari general de Junts, Jordi Turull, entre molts d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.