Societat

oci

Cadenes humanes en 24 platges naturistes

Defensors i practicants del nudisme s’han donat avui les mans en vint-i-quatre platges del país formant cadenes humanes en un acció que vol reivindicar aquesta pràctica.

El col·lectiu nudista considera que cada vegada és té menys respecte pels indrets on és tradició prendre el sol nu, ja que el nombre de persones que hi acudeixen vestides amb banyador va en increment, fet que consideren un falta de respecte.

L’acció s’ha dut a terme organitzada per l’Associació Club Català de Naturisme i la Federació Naturista-Nudista de Catalunya. Es tracta de la tercera cadena humana que es fa després de les que es van realitzar els anys 2019 i 2023.

Una de les platges amb més tradició de nudisme, la del Torn, a l’Hospitalet de l’Infant, ha decidit posposar l’acció de protesta al proper 4 d’agost, a causa de les condicions meteorològiques que avui no eren les millors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia