Societat

Els Mossos investiguen la mort d'un home i en detenen tres més per omissió d'auxili

Successos

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort en estranyes circumstàncies d'un home de nacionalitat marroquina a Vilanova i la Geltrú (Garraf) i han detingut tres persones per un delicte d'omissió d'auxili.
Segons han informat els Mossos, la policia catalana va rebre dimarts a la matinada una trucada del servei de l'hospital comarcal de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) per alertar que estaven atenent un pacient en estat molt greu que presentava un fort cop al cap i que va morir ahir a la tarda.

La víctima és un home de 32 anys i nacionalitat marroquina que va ser localitzat pel seu germà inconscient i estirat a terra a la rambla dels Països Catalans de Vilanova.

Per trobar-lo, el germà va seguir les indicacions de l'encarregat de l'empresa on treballava la víctima, que sabia exactament el lloc on era.

L'encarregat, Abdelatib A., de 46 anys i nacionalitat marroquina, ha quedat detingut per un delicte d'omissió del deure d'auxili, i els Mossos han detingut també dos treballadors més de l'empresa, Redouan R, de 26 anys i nacionalitat marroquina, i Baghdadi C., de 46 anys i nacionalitat algeriana, als quals també s'imputa un delicte d'omissió del deure d'auxili. Els detinguts són veïns de Vilafranca.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.