Societat

societat

Francisco Javier Jarillo Pérez, pren possessió del seu càrrec com a cap de la Policia Local de Blanes

Blanes nomena Francisco Javier Jarillo Pérez com a com a nou inspector en cap de la Policia Local. Tot i que ja actuava com a màxim comandament del cos de seguretat des del passat mes de novembre, quan es va jubilar l’anterior cap, Joan Garcia, aquest dilluns va tenir lloc la formalització oficial.

L’acte de presa de possessió es va fer la tarda del dilluns a la Sala de Plens Maria Dolors Oms, encapçalat per l’alcalde de Blanes i responsable polític de la Policia Local de Blanes, Jordi Hernández. També van assistir l’anterior inspector en cap, Joan Garcia; els sergents i caporals, el cap de Protecció Civil de Blanes, Josep Lluís Pouy; regidors i regidores; així com el secretari de l’Ajuntament, Alfred Lacasa, i la cap de Recursos Humans, Noemí Moreno.

En aquest sentit, Hernández va aprofitar la ocasió per posar en valor la tasca de la Policia Local, sobretot per la seva proximitat amb la ciutadania i el seu alt grau de professionalitat que tants cops demostra dia a dia a través de les seves actuacions. Per la seva banda, el cap de la Policia Local va remarcar que aquest nomenament significa per a ell un nou repte professional que afronta amb la confiança de comptar amb un excel·lent equip d’homes i dones que formen part del cos.

25 anys de servei a la Policia Local

Francisco Javier Jarillo va néixer a Barcelona l’any 1973, i forma part de la Policia Local de Blanes des de fa 25 anys. Amb anterioritat, va ser agent de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols i va incorporar-se com agent de la PL de Blanes al 1998, uns anys després que s’havia traslladat a viure al municipi.

L’any 2005 va assolir la plaça de caporal, i al 2017 la de sergent. Posteriorment, al 2021 va ser nomenat sots-inspector de la Policia Local de Blanes, després de graduar-se en Criminologia. L’any passat va guanyar la plaça com a cap del cos policial, i va passar a exercir-la inicialment fins ara, en què el nomenament s’ha oficialitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
INFRAESTRUCTURES

Comencen les obres per millorar l’eficiència hidràulica del canal d’Urgell

Castellserà
medi ambient

Barcelona vol aplicar l’urbanisme climàtic en espais “oblidats” de la ciutat

Barcelona
societat

Caldes de Malavella presenta el cartell de la Festa Major

caldes de malavella
Societat

Mor Alfredo Miranda, gerent de diversos concessionaris del Grup Forné

societat

Suspès el desnonament de la veïna de 84 anys del barri de Pedret

girona
SOCIETAT

Santa Susanna, seu d’una escola de futbol d’elit per a joves nord-americans

Santa Susanna
educació

La Universitat de Girona arriba a les 2.000 tesis doctorals

girona
societat

Francisco Javier Jarillo Pérez, pren possessió del seu càrrec com a cap de la Policia Local

blanes
SERVEIS

Rendibilitat mínima a la xarxa d’aigua dels municipis barcelonins

barcelona