Societat

societat

Mor Joan Esteve Danés, ‘el Pillo’ de Roses

Va ser regidor per ICV a l’Ajuntament i ninotaire de la revista ‘Bahía’

L’exregidor de l’Ajuntament de Roses Joan Esteve Danés Soler, conegut popularment com el Pillo de Roses, va morir ahir, a l’edat de 74 anys. Veí del mateix municipi, va aficionar-se des de ben petit al dibuix i quan ja va ser més gran va treballar com a ninotaire a la revista Bahía de Roses, on va deixar publicades un munt de vinyetes de caràcter satíric sobre l’actualitat del municipi, de Catalunya, d’Espanya i fins i tot esportiva. Ell mateix es denominava com un “polemista nat”. L’any 1989 va estar implicat en l’afer dels Mexicans, quan un grup de persones van interrompre un ple en què s’havia de debatre una moció de censura contra l’alcalde i que va acabar amb l’urna trencada. El cas va arribar als tribunals i tots ells van ser condemnats.

Entre el 2003 i el 2011 va ser regidor a l’Ajuntament per ICV. Durant aquesta etapa va mantenir picabaralles judicials amb empresaris i el mateix alcalde. L’any 2011 va abandonar el partit per desavinences amb la direcció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.