Societat

santa cristina d’aro

Busquen un piròman que ha provocat dos incendis forestals al municipi

La Policia Local de Santa Cristina d’Aro busca un piròman que ha provocat dos incendis forestals al municipi, segons informa l’ACN. Els focs es van declarar ahir a la tarda amb poca estona de diferència en dos punts del municipi. Un va afectar una zona situada al barri de Bufaganyes i l’altre, de més envergadura, va cremar part del sotabosc i de l’arbrat de la carretera que dona a la urbanització del Golf Costa Brava. Els incendis, que es van poder apagar al vespre amb l’ajuda de l’helicòpter dels Bombers, que va remullar la zona afectada per les flames amb aigua extreta del llac del golf, van acabar afectant una superfície de 400 metres quadrats. També es van activar efectius de la Policia Local, dos patrulles dels Mossos d’Esquadra i voluntaris de l’Associació de Defensa Forestal (ADF).

La Policia Local i l’Ajuntament de Santa Cristina han fet una crida a través de les xarxes socials per intentar localitzar el piròman que hi ha al darrere. Demanen que, si algú va veure una persona sospitosa per la zona abans que comencessin els incendis, que es posi en contacte amb comissaria. De moment, la policia ja ha rebut algunes trucades, però cap d’elles és concloent i els agents continuen treballant per identificar i localitzar l’autor dels focs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.