Societat

societat

Judith Viader, executiva en cap de Frit Ravich, guanya la 8a edició del ‘CaixaBank Premi Empresària’

Judith Viader, executiva en cap de l’empresa gironina Frit Ravich, ha resultat guanyadora de la vuitena edició del ‘CaixaBank Premi Empresària’ a la direcció territorial de Catalunya. La directora de la companyia d’alimentació especialitzada en la fabricació de patates xips, snacks i fruits secs, així com en la distribució de marques nacionals i internacionals de snacking, ha estat reconeguda per la seva trajectòria professional, el lideratge transversal i la visió transformadora que ha dut a l’empresa a passar d’un model local a un model nacional i amb projecció internacional. D’altra banda, el jurat també ha posat en valor la seva participació en iniciatives de mentoria femenina i xarxes d’altres dones empresàries o grups de lideratge empresarial.

En aquest sentit, Josep Mª Gonzàlez, Director Territorial de CaixaBank a Catalunya, ha destacat que el premi “és un reconeixement a aquelles dones que, amb la seva visió estratègica, capacitat d’innovació i lideratge transformador, han deixat empremta. Amb aquest guardó, no sols posem en valor els assoliments d’aquestes líders, sinó que també impulsem la igualtat de gènere i la visibilitat de les dones en l’àmbit empresarial, on la seva presència és essencial per a l’avanç cap a una societat més equitativa i diversa”.

Per la seva part, Viader ha agraït el reconeixement “tant personalment, ja que és un honor rebre un premi que destaca el paper de la dona en el lideratge empresarial, com a nivell de companyia, doncs és mostra del bon treball que fan les més de 1.200 persones que formem Frit Ravich”.

D’aquesta manera, Viader optarà ara, junt amb les altres onze premiades en la fase territorial, al guardó nacional. Per a optar a aquests premis, les candidates havien de ser accionistes de l’empresa i estar involucrades de manera activa en el dia a dia de l’activitat del negoci. Respecte a la companyia, aquesta havia de tenir almenys tres anys d’antiguitat i una facturació anual mínima equivalent a 1,5 milions de dòlars.

Per la seva banda, els guardons ‘CaixaBank Premi Empresària’, que s’han consolidat en els últims anys pel seu impuls a la diversitat i la seva contribució a fomentar la igualtat de gènere, tenen com a objectiu donar major visibilitat a empresàries líders i fomentar la seva participació en xarxes internacionals en les quals puguin interactuar i compartir experiències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Obliguen l’Ajuntament del Vendrell a donar assistència a una colònia de gats d’un terreny privat

El Vendrell
Infraestructures i serveis

Transports destina 16,7 milions a la conservació de les carreteres de Lleida

Lleida
societat

Rebutgen “l’operació especulativa” lligada al Campus de Salut

girona
Societat

Promouen la igualtat i la no discriminació al transport públic

Barcelona
societat

Primera càtedra en intel·ligència artificial aplicada a la diabetis, a la UdG

girona
societat

Intensifiquen els controls a conductors amb testos de drogues

la jonquera
Medi ambient

Presenten al·legacions contra el projecte del camí de ronda entre l’Arrabassada i la Savinosa

Tarragona
societat

Judith Viader guanya la 8a edició del ‘CaixaBank Premi Empresària’

girona
societat

Víctimes d’abusos a l’església demanen que no s’atorgui la medalla d’or a Montserrat

barcelona