Societat

mobilitat

Mataró tanca la meitat de la zona blava a l’agost per facilitar l’aparcament

Com cada any Mataró tancarà la meitat d e les zones d’aparcament de pagament dela zona blava durant tot l’agost. Aprofitant que circulen menys cotxes per la ciutat de l’1 al 31 d’agost, la ciutadania podrà aparcar a més de la meitat de places del nucli urbà de Mataró sense cap cost. Es facilitarà la rotació a les places properes a la platja, els eixos comercials i mercats municipals, mentre es deixaran sense regulació les zones d’aparcament amb menys afluència de vehicles i d’activitat comercial.

Actualment hi ha 794 places d’estacionament regulat i es tancaran les 402 places que hi ha a la zona 1 i la 4, als entorns de l’Eixample i la zona del Parc Central.

Els usuaris podran identificar clarament les places de zona blava que siguin gratuïtes, perquè els parquímetres estaran tancats i hi haurà cartells informatius a les màquines expenedores de tiquets d’aparcament indicant la propera data d’apertura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.