Societat

societat

Tallada l’AP-7 a Ulldecona per l’accident de dos camions

L’autopista AP-7 va quedar tallada ahir en els dos sentits de la marxa per l’accident entre dos camions a Ulldecona (Montsià). Un dels vehicles transportava àcid clorhídric i va tenir una fuita, segons va informar Bombers de la Generalitat. Vuit dotacions terrestres es van desplaçar al lloc, al punt quilomètric 337, per contenir aquest vessament sobre la calçada. Hi va participar també el personal del GRIT (grup especialitzat en riscos tecnològics). Protecció Civil va activar l’alerta del pla Transcat (pla especial d’emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses). El trànsit en sentit sud es va desviar cap a l’N-340 a la sortida 41 de l’Aldea (Baix Ebre). El fet va provocar una desena de quilòmetres de cues i retencions entre l’N-340 i l’AP-7.

Segons fonts dels bombers, l’accident entre els dos camions, un dels quals era cisterna i l’altre, un frigorífic, es va produir poc abans de les cinc de la tarda. Els dos carrils en sentit sud de l’AP-7 a Ulldecona van quedar tallats, però una estona més tard també es va haver de tallar la circulació en sentit nord per seguretat, ja que els Bombers van informar d’una fuita d’àcid clorhídric de la cisterna d’un dels vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia