Societat

Societat

Reforç de la presència dels Mossos a l’aeroport del Prat amb una nova comissaria

Les noves instal·lacions compten amb uns 250 agents i espais per a seguretat ciutadana, ordre públic, mitjans aeris i TEDAX

Els Mossos d’Esquadra reforcen la seva presència a l’aeroport del Prat amb una nova comissaria a prop de la Terminal 2 que inicialment donen cabuda a 250 agents. El complex es troba en uns terrenys cedits per Aena per a ubicar-hi l’Àrea Regional de Seguretat Aeroportuària (ARSA), la de Recursos Operatius (ARRO) i la Unitat Tècnica de Seguretat Aèria. Properament s’hi traslladarà l’Àrea TEDAX i la Unitat Canina, que permetrà una ràpida intervenció a l’aeroport o el seu entorn en cas necessari. A més, l’espai acollirà l’arxiu de l’Àrea Metropolitana Sud, que fins ara era a Sant Feliu de Llobregat. Encara que els Mossos són presents a l’aeroport barceloní des del 2006, el conseller d’Interior en funcions, Joan Ignasi Elena, ha destacat aquest dimecres que el cos “mai” havia comptat amb un “equipament d’aquestes característiques” ja que “no només incrementa la seva presència sinó que també se’l dota de diferents especialitats”. El nombre d’agents es preveu incrementar a l’agost amb 27 policies de seguretat més per prevenir els delictes que es produeixen a l’exterior de les terminals, sobretot, furts. Tant el conseller com el cap del Mossos, Eduard Sallent, han destacat que la feina de la policia catalana es fa a l’aeroport amb coordinació i col·laboració amb la Policía Nacional i la Guàrdia Civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia