Societat

Somni d’una nit d’estiu amb la Pirotècnia Poleggi

El 52è Concurs Internacional de la Costa Brava va viure ahir dijous el seu pas de l’equador, la tercera nit del total de cinc que inclou enguany, amb l’actuació de la Pirotècnia Poleggi d’Itàlia, que va nomenar el seu disseny amb el títol ‘Somni d’una nit d’estiu’. Hi havia curiositat per veure com seria l’actuació, després del bon gust de boca que han deixat les dues primeres nits de focs.

El cert és que en general, va ser una actuació correcta, on va destacar sobretot l’ús que va fer dels colors de la seva bandera: vermell, blanc i verd, vàries vegades al llarg de la tirada de focs. Tot plegat acompanyat sempre d’espetecs coronats i acompanyats d’un so estrident que tan agrada al públic que ve a veure els focs al nostre municipi.

Un altre dels continguts de qualitats que va haver van ser les seccions d’aquàtics en gran quantitat als dos costats de Sa Palomera, de vegades acompanyat de carcasses de tipus volcàniques situats darrera la roca, aconseguint un espectacular efecte que es va guanyar l’aplaudiment i la ovació del públic que ahir ja començava a ser en major nombre que les dues primeres nits.

Aquesta ha estat la tercera vegada que la Pirotècnia Poleggi ha participat al concurs de Blanes, i el cert és que cada vegada ha anat millorant el seu castell de focs, després que anys enrere no havien agradat tant aquí. Possiblement l’experiència de conèixer millor l’entorn des d’on es fan els dispars –la platja i tot l’entorn de la Roca de Sa Palomera- li han servit perquè hagi anat perfilant millor el seu disseny.

Els premis aconseguits darrerament, entre ells al Concurs de Focs de Tarragona, estan fent que estigui fiançant el seu prestigi, augmentat també pel fet de participar al concurs de Blanes. Avui el certamen continua amb el quart dispar que mantindrà el nivell de qualitat demostrat fins ara en aquesta 52a edició amb la participació de la Pirotècnia Pibierzo de Lleó.

En definitiva, s’espera que avui sigui una gran nit per coronar la celebració de la Festa de Santa Anna que s’escau, el dia central de tot el cicle de la Festa de Santa Anna on el concurs de focs és la cirereta del pastís.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Netegen la façana fluvial d’Amposta

Amposta
educació

El 97% dels docents han estat destinat a una de les tres primeres comarques escollides

barcelona
infraestructures

L’Estat aprova el projecte per eixamplar l’N-260 fins al coll dels Belitres

portbou
Societat

Construiran 58 habitatges de lloguer assequible a Parets del Vallès

Parets del Vallès
Societat

Barcelona aprova pujar fins als 4 euros la taxa turística, el màxim

Barcelona
medi ambient

L’Ajuntament de Tarragona donarà 2.000 carmanyoles als clients de restaurants

Tarragona
SOCIETAT

El festival Mar d’Estiu de Pineda i Santa Susanna no obté el permís per fer-se a La Llàntia

PINEDA/SANTA SUSANNA
Societat

Tirarà endavant al setembre la compra de pistoles elèctriques per a la Guàrdia Urbana

Barcelona

Somni d’una nit d’estiu amb la Pirotècnia Poleggi

BLANES