Societat

societat

La Pirotècnia Pibierzo de Lleó actua per Santa Anna, el dia central de la Festa

La quarta nit del 52è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava a càrrec de la Pirotècnia Pibierzo de Lleó, que va coincidir amb la Festivitat de Santa Anna, el dia central de la Festa Major de Blanes, va incloure un espectacle digne d’aquesta ocasió. Al ser la primera vegada, va voler demostrar la seva vàlua amb una actuació que va comptar amb una quantitat impressionant de focs aquàtics, combinant els dos costats de Sa Palomera, els quals van provocar l'ovació del públic.

El llançament dels aquàtics els va completar amb diverses seccions de mono tirs des del principi del passadís que porta a Sa Palomera fins al fons. Tot i que va tenir algun petit problema amb alguna carcassa de les candeles romanes que no van acabar de dibuixar bé les formes, en general va ser un altre dispar del nivell que acostuma a haver a Blanes.

Els finals de totes les seccions acabaven sempre amb una profusió d’efectes sonors, una característica que tenen els focs de la zona d’on prové la Pirotècnia Pibierzo. El final també va comptar amb una nodrida càrrega de trons molt ben acabades. L’inici va ser una mica lent, però després es va anar recuperant fins agafar el ritme al què està acostumat el nombrós públic que ahir va omplir Blanes. Va ser una targeta de presentació d’aquesta empresa que ha deixat molt bon gust de boca i de fet, tret dels primers minuts en què el públic es va impacientar per la lentitud, la ovació amb què van certificar la traca final confirma que van agradar en conjunt, mantenint el nivell dels tres dies anteriors.

Avui dissabte, el darrer dia del concurs, dispara la Pirotècnia Ciels en Fête, de França, de la qual s’espera que ofereixi un bon espectacle per tancar el periple d’enguany. Demà diumenge serà el moment de conèixer quina de les cinc empreses concursants s’endú el primer i el segon premi.

En aquest sentit, el Veredicte del 52è Concurs Internacional de Focs d’Artifici 2024 tindrà lloc demà a les 12 del migdia a la sala de plens de l’Ajuntament de Blanes, un acte obert al públic. Els membres del jurat hi aniran abans per entregar les seves puntuacions, que serviran per decidir la classificació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
medi ambient

Denuncien tres barques per fondejar a les zones de bany de dues cales

palamós

El Prat aprova un pla per reforçar la Formació Professional

El Prat de Llobregat
economia

La Molina inaugura una de les pistes de pàdel més altes d’Europa

la molina
Societat

Les santes patrones de Mataró reben el tradicional homenatge en una jornada gran de les festes

MATARÓ
oci

La nova atracció del Tibidabo ja desafia la gravetat amb una caiguda de 52 metres

Barcelona
arqueologia

Apareix una plataforma amb funcions religioses i socials a l’Antic, a Amposta

AMPOSTA

La Policia Local tindrà una nova comissaria al barri de Montesa

ESPLUGUES DE lLOBREGAT
equipaments

Nou paviment a la pista d’atletisme de Torredembarra

Torredembarra
MOBILITAT

Calafell obre un debat per replantejar el transport urbà

Calafell