Societat

societat

La Pirotècnia Valenciana torna a guanyar el Concurs de Focs d’Artifici

L’actuació de la Pirotècnia Valenciana realitzada la nit del passat dimecres 24 de juliol ha estat proclamat avui guanyadora del 52è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava i Trofeu Vila de Blanes que s’ha celebrat aquesta setmana. D’aquesta manera, la veterana empresa valenciana assoleix una fita fins ara mai vista al certamen blanenc: guanyar-lo durant quatre edicions consecutives.

La Pirotècnia Valenciana ha conquerit el Trofeu Vila de Blanes els anys 2019, 2022, 2023 i el d’aquest any –els anys 2020 i 2021 no hi va haver concurs per la pandèmia–, i ha assolit un èxit fins ara mai vist. El primer premi està valorat en 6.000 euros, i el segon en 2.000 euros. El primer premi també inclou dos contractes: participar l’any vinent de nou al concurs de Blanes, quan ja serà la 53a edició; i tancar la Festa Major de Lloret al 2025.

D’igual manera, l’empresa també rebrà el Trofeu Vila de Blanes, que li serà lliurat a l’inici del proper cicle festiu, en l’acte oficial del Pregó d’inici de la Festa Major de Santa Anna de 2025. L’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, qui presideix la comissió tècnica del Concurs de Focs, ha estat l’encarregat de donar la notícia al Manolo Crespo, representant de l’empresa de València, acompanyat del tinent d’alcalde de Fires i Festes, Quique Pérez.

L’acte de proclamació del veredicte del 52è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava i Trofeu Vila de Blanes s’ha fet avui al migdia a la Sala de Plens farcida de públic. Els membres del jurat han lliurat les seves votacions per a la deliberació. Està format per 50 membres: 7 són de la Comissió Tècnica, i la resta són les persones que formen part del Jurat Popular. El segon premi ha estat per la Pirotècnia Josman, d’Ourense.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.