Societat

societat

Avís de calor intensa almenys fins dimecres

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès un avís per l’arribada de tres dies de calorada intensa a Catalunya que s’allargarà fins dimecres i, potser fins i tot, dijous, fet que si es confirmés es podria parlar d’onada de calor. Les temperatures màximes podran fregar o superar els 40ºC a diverses poblacions de Ponent, interior de Girona i la Catalunya Central. Alt Empordà i Baix Empordà seran les dues comarques on aquest dilluns es podria arribar als 40ºC, mentre que per dimarts s’esperen valors de 38ºC a moltes zones del prelitoral i dels 40ºC a punts de la depressió Central i de Ponent.

A més, també s’ha activat una alerta per un episodi de calor nocturna, en què es preveu superar les temperatures habituals per l’època i que també s’allargarà almenys fins dimecres. Les mínimes no baixaran dels 23º-26º, sobretot a la costa i al prelitoral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.