Societat

tradicions

El garrotín posa el punt i final al cicle d’estiu de l’Art a l’Horta

El ritme del garrotín ha tancat aquest migdia el segon cicle del Festival de l’Art a l’Horta, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Lleida, a l’entorn de l’ermita de la Mare de Déu de Grenyana. Després de la gran participació del cicle de primavera celebrat a Butsènit, el de l’estiu ha obtingut també una bona afluència de públic, superant les expectatives. “Sempre és un risc quan es comença una nova edició d’un festival, però hem vist que ha estat un gran encert”, ha assegurat la regidora de Cultura, Pilar Bosch. El festival ha comptat amb espai de tast, parades i punts de venda de productes de l’Horta, així com amb un punt d’atenció Lila Rainbow.

El segon cicle de l’Art a l’Horta va començar dissabte al vespre amb una sessió de vinils de música negra a càrrec d’Uri Roots i Edu Blasi de Ponent Roots. Després va començar el concert de Queralt Lahoz, una de les set guanyadores dels premis Music Moves Europe 2023. Avui s’ha fet una bicicletada familiar, l’actuació del circ de La Corcoles i la rumba i els garrotins de La Violeta, protagonista de l’últim espectacle del cicle. La Corcoles ha presentat una proposta de funambulisme familiar, íntima, fresca i emotiva a 5 metres d’alçada. Finalment, el grup lleidatà La Violeta, ha fet ballar petits i grans a ritme de rumba i garrotins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.