Societat

El metro de Barcelona funcionarà tres nits de manera ininterrompuda durant les Festes de la Mercè

Amb motiu de les Festes de la Mercè 2008, el metro funcionarà ininterrompudament des de les cinc del matí del dia 19 de setembre fins a la mitjanit del dia 21, i el dia 23 de setembre el servei s'iniciarà a les cinc del matí i tancarà a mitjanit del dia 24.

TMB també reforçarà el servei de les línies d'autobús que comuniquen els llocs on es realitzen els principals actes de les festes de la Mercè. Les nits del 20, 21, i 24 de setembre, d'1 a 6 hores de la matinada, TMB posarà en funcionament un servei de bus llançadora entre el recinte del Fòrum i l'estació de Sagrera (per enllaçar L-1 i L-5 de metro), amb parades a Selva de Mar (enllaç amb L-4) i Bac de Roda (enllaç amb L-2).

El dia 24 tindrà lloc a l'avinguda Maria Cristina de Montjuïc l'espectacle piromusical com a cloenda de les festes. Per tal de reforçar el servei de metro (Espanya, L-1 i L-3) i de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), s'habilitarà un servei de bus llançadora de la plaça d'Espanya a la plaça dels Països Catalans (Estació de Sants) per enllaçar L-3 i L-5 de metro amb Renfe. Aquest bus funcionarà de dos quarts d'onze de la nit fins a mitjanit. Els dies 20 i 21 des de les onze del matí fins a les onze de la nit funcionarà un servei especial de plaça Espanya fins al Castell de Montjuïc.

Per a la celebració del festival aeri els dies 27 i 28, dissabte i diumenge respectivament, entre les deu del matí i les dues del migdia, TMB reforçarà la L-4 de metro, especialment entre les estacions de Maresme-Fòrum i Urquinaona d'una banda, i de Besòs Mar a La Pau d'una altra, així com les línies de bus que serveixen la zona (línies 7, 36, 41, 43 i 141). En aquest sentit, el diumenge 28 es posarà un servei de bus llançadora des del Fòrum fins a Sagrera (enllaç amb L-1 i L-5 de metro), amb parada a Bac de Roda (enllaç amb L-2) i Selva de Mar (enllaç amb L-4), amb motiu de la celebració del festival aeri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Mor Encarna Jordan, activista independentista, antifeixista i internacionalista

SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona
INFRAESTRUCTURES

Interromput el tren entre Sant Vicenç de Calders i Lleida per un descarrilament

El Vendrell
INFRAESTRUCTURES

Comencen les proves d’integració del tramvia entre Glòries i Verdaguer

Barcelona
HABITATGE

La FAVB celebra l’acord per construir de 1.800 pisos de protecció oficial

Barcelona
SERVEIS

A licitació sis autobusos híbrids de Tarragona per 3,6 milions

Tarragona
SERVEIS

Reforcen la Guàrdia Urbana amb 12 nous agents

Tarragona
La Jonquera

Autorització del parc eòlic Galatea, però només és administrativa

La Jonquera