Societat

Apagat l'incendi en uns camps a tocar de la GIV-6741 a Caldes de Malavella

Apagat l'incendi que des d'aquest migdia cremava uns camps a tocar de la carretera GIV-6741 a Caldes de Malavella. Segons informen els Bombers, els agents estan remullant amb aigua la zona afectada per donar per extingit el foc. Els agents han rebut l’avís a les 14.29 a través d’una trucada al 122 i a les 15:10 ja l'han donat per controlat. En total, ha cremat 3,7 hectàrees i s’hi han desplaçat 13 dotacions terrestres i 3 aèries. El foc ha fet visible una columna de fum des de diversos quilòmetres de distància. La preocupació dels efectius ha sigut controlar el flanc esquerra, ja que el dret i el cap es dirigia a una riera propera.

A més, a la zona hi ha diversos pagesos que llauren camps propers per intentar evitar que es propagui el foc que ve empès pel vent. També s’han activat els efectius del Grup de Recolzament d’Actuacions Forestals (GRAF). Cal recordar que les altes temperatures per l’onada de calor que afecta Catalunya fa que hi hagi un risc important d’incendi forestal en diverses comarques .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.