Societat

SOCIETAT

Malgrat homenatjarà l’actor David Verdaguer en el pregó de festa major

El conegut actor David Verdaguer, fill de Malgrat de Mar, serà homenatjat durant el pregó de la festa major de Sant Roc del municipi que comença aquest dissabte i que s’allargarà fins al 18 d’agost. El pregó, previst pel divendres dia 9, es farà al Parc Francesc Macià i el periodista també malgratenc de Catalunya Ràdio Sergi Vives serà l’encarregat de rememorar la trajectòria professional de Verdaguer, que va començar amb petits papers a sèries de TV3 i que ha coronat aquest 2024 amb el Goya al millor actor per la pel·lícula Saben aquell on recrea la vida de l’humorista Eugenio. Verdaguer acumula un primer Goya el 2017 com a millor actor de repartiment per Estiu 1993. Precisament, el pregó de Malgrat inclourà l’espectacle teatral de Gerard Jofra, fill d’Eugenio, Hay alguien. Durant la presentació del programa d’actes de Sant Roc, l’alcaldessa de Malgrat, Sònia Viñolas ha destacat el paper cabdal que tenen les entitats i associacions que col·laboren de forma voluntària en la confecció del programa. Un programa que, tal i com ha destacat la regidora de Cultura, Lurdes Borrell, ha canviat de disseny i d’empresa i ara permet la incorporació d’anunciants, fet que ha permès que no representi cap despesa pel municipi “i poder destinar els recursos estalviats a altres activitats que es fan durant tot l’any”.

La cercavila de gegants i posterior ballada al parc de Can Campassol encetarà aquest proper dissabte els actes de festa major que es reprendran el divendres 9 amb el torneig de dòmino, taller de creació d’estels, festa holi i contes infantils. Al vespre, hi haurà una de les novetats d’enguany, el Sopar Popular al Francesc Macià, organitzat per la Comissió de Festes, que donarà pas al pregó. L’edició d’aquest any de la festa inclou els actes tradicionals com la Cantada d’Havaneres, que aquest any comptarà amb l’actuació dels Americanus, els Port Bo i Els Cremats; el concert i ball de festa major amb l’Orquestra Maravella; la 25a Nit de la Sardana amb les cobles La Flama de Farners i Maricel; els dos correfocs, el d’adults i el de la mainada; el concurs de cocous a la platja i l’animació amb en Jaume Barri; la tirada de xíndries; el cinema a la fresca; la trobada de puntaires; i l’exhibició castellera. El castell de focs d’artifici, a càrrec de la pirotècnia Igual, precedirà divendres 16 la primera de les dues sessions de Barrakes a la plaça Xesco Boix amb l’Orquestra Maribel i Dj Muerta Sánchez. La segona es farà l’endemà i comptarà amb les actuacions de Julieta, Djs Mario Otero i José Reyes, i Summer Moguda. La fira d’atraccions serà del 14 al 19 d’agost a l’aparcament de l’avinguda Verge de Montserrat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia