Societat

Nous rectors per a parròquies de Sant Feliu i  Palamós i Vall·llobrega

Aquest migdia, el bisbe de Girona, fra Octavi Vilà, ha signat els diversos nomenaments per al nou curs. Els més destacats són els dels rectors de dues poblacions empordaneses. Mossèn Emili Galan serà nou rector de les parròquies de Santa Maria del Mar i Santa Eugènia de Palamós i Vall.llobrega. Per altra banda, mossèn Pere Narbón serà el nou rector de les parròquies de Santa Maria Assumpta i la mare de Déu dels Àngels de Sant Feliu de Guíxols.

Es farà efectiva la jubilació de mossèn Joan Pujol i Prat, fins ara rector de les parròquies de la Mare de Déu dels Àngels i Santa Maria Assumpta de Sant Feliu de Guíxols, en el moment en què prenguin possessió el nou rector.

El bisbe Vilà també ha nomenat la senyora Domnina Rodriguez i Carreras, presidenta-coordinadora del moviment Vida Creixent de la Diòcesi de Girona i mossèn Emili Galan i Mañas, capellà del servei religiós de l’Hospital de Palamós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.