Societat

societat

Demanen una multa per l’edil de Tortosa jutjat per una presumpta agressió

Els fets es van produir a la festa final del Renaixement

Fiscalia i defensa demanen l’absolució per falta d’intencionalitat

Vist per a sentència el judici ràpid celebrat aquest dimecres al jutjat d’instrucció número 4 de Tortosa per la presumpta agressió del regidor de Tortosa, Domingo Tomàs, a un dels membres d’un grup de teatre que havien d’actuar en la festa final del Renaixement. L’acusació ha sol·licitat per a Tomàs, segons l’ACN, una pena de multa de dos mesos de deu euros per dia, el que suposen 600 euros. La Fiscal i l’advocat de la defensa, però, han demanat l’absolució de l’edil del grup municipal de Junts. Han negat els fets i també al·legat falta de dolo i intencionalitat. Segons el lletrat de l’acusat, s’ha tractat d’uns fets buscats per fer-li “un judici polític”. Domingo ha contestat a les preguntes del seu advocat i del Ministeri Fiscal, però s’ha negat a contestar a l’advocat de l’acusació. A la sortida del jutjat, el regidor Domingo Tomàs ha declinat fer declaracions a la premsa. L’advocat del denunciant ha lamentat que amb unes “disculpes correctes” de l’edil, possiblement s’hauria evitat el judici, “perquè som humans i tots ens podem equivocar” “Era el més correcte, sobretot per la posició que ocupa aquest senyor”, ha insistit Pedro Alejandro Ferré.

Els grups del govern de Tortosa, Movem-PSC i ERC, van demanar després de la festa la dimissió del regidor després de condemnar els fets i de qualificar la situació “d’intolerable” per a un càrrec públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.