Societat

SOCIETAT

Mataró tanca unes Santes “més cíviques i amb menys incidents”

L’Ajuntament de Mataró ha fet una valoració positiva de la seva festa major, les Santes, que va acabar dilluns. En concret, destaca que han estat “més cíviques i amb menys incidents” que en anys anteriors. En dades, entre d’altres, pel que fa a assistències mèdiques, se n’han fet 278, mentre que el 2023 se’n van fer 303, i s’han fet 13 evacuacions, sobretot per intoxicacions etíliques i per lesions lleus, mentre que l’any passat se’n van fer 20. Els espais d’atenció lila han fet cinc intervencions, tres de les quals per violència sexista no desitjada, i es va detenir el presumpte autor d’una. Quant als aforaments, han seguit la tònica d’anys anteriors: Desvetllament Bellugós, gairebé 17.000 persones; festa a la platja, més de 12.000; castell de focs, 22.000; No N’hi Ha Prou!, més de 6.000, i l’espetec final, prop de 5.000.

http://www.elpuntavui.cat/societat/article/14-salut/2444543-formacions-a-bellvitge-per-reduir-les-contencions-als-malalts-mentals.html?cca=3

2444543



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia