Societat

Figueres impulsa una prova pilot de servei de cangur per facilitar la conciliació

L’Ajuntament de Figueres ha posat en marxa un nou servei municipal de cangur per facilitar la conciliació laboral, personal i familiar. Es tracta d’un servei gratuït que té lloc a la llar d’infants Bon Pastor de dilluns a divendres (de 9 a 12 h i de 17 a 19 h) fins el 31 d’agost. L’objectiu d’aquest nou servei, conegut com a Espai Concilia La Breva i que es troba en fase de prova pilot, és oferir una atenció bàsica, ludicosocial i d’educació en el lleure als infants, alhora que es facilita la conciliació a les famílies. Les inscripcions segueixen obertes i es poden fer presencialment a la llar d’infants Bon Pastor, situada al carrer Dr. Barraquer de Figueres.

Aquest servei, inclòs en el programa Temps per cures, s’adreça a famílies residents al municipi i als seus fills o infants. L’espai vol proporcionar a les famílies una alternativa o recurs davant situacions de necessitat i manca de xarxa de suport en les cures. L’atenció és prestada per professionals qualificats amb titulació de tècnic en educació infantil, integració social o animació sociocultural, prèvia demanda de les famílies usuàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.