Societat

La joieria Quera obre una nova botiga a Màlaga

L'empresa  gironina Quera obre la seva nova botiga a Màlaga, la tercera de la joieria i rellotgeria familiar. Amb més de 650 metres quadrats, és l’espai més gran dedicat exclusivament al sector de tota la ciutat. Està ubicada al carrer Marqués de Larios i té aparadors a tres carrers: el mateix Marqués de Larios, Dr. Manuel Pérez Bryan i Plaza de las Flores.

En concret, la botiga compta amb dues plantes dedicades al luxe. La planta baixa, que es divideix en espais dedicats a les millors marques de rellotgeria suïssa, són zones àmplies amb espais íntims per poder oferir un tracte exclusiu i personalitzat a cada client. Per altra banda, el primer pis, és un espai de joieria en el que s’exposen les últimes creacions de l’atelier propi de Quera, combinades amb espais per les grans marques de joieria italiana i mundial.

La nova botiga també disposa d’un taller propi de rellotgeria que permet oferir un servei àgil i eficient a tots els clients i ciutadans. L’obertura ha generat prop de vint llocs de treball entre el departament de vendes, administració i servei tècnic.

La joieria familiar Quera va néixer el 1887. Amb més de 135 anys d’història, disposa de botigues a Girona i Alacant, a banda de la nova de Màlaga. Tot i així, so serà l’única obertura d’enguany, ja que es té previst obrir una nova seu a Sant Sebastià en els propers dies. Actualment, dirigeixen l’empresa la cinquena i sisena generació de la família Quera, que han assumit el relleu generacional aportant modernitat, però mantenint l’esperit i la filosofia dels seus predecessors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia