Societat

Empresonen l'home que va matar l'exdona i va ferir el seu fill a l'Hospitalet

El jutjat de violència sobre la dona de l'Hospitalet de Llobregat ha ordenat aquest divendres presó provisional sense fiança per a l'home que dimarts va matar la seva exdona i va ferir el seu fill a l'Hospitalet de Llobregat, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El detingut està imputat per un delicte d'homicidi i un altre de temptativa d'homicidi.

Els fets es van produir el passat dimarts cap a dos quarts de deu de la nit al domicili de la víctima, de 46 anys i nacionalitat espanyola, al carrer Santa Eulàlia de l'Hospitalet.

El suposat agressor, també de nacionalitat espanyola, va fugir després cap a Barcelona, on se'l va localitzar, gràcies a un dispositiu policial, al carrer Badal del barri de Sants. Els agents van detenir l'home, que portava la roba tacada de sang, i van recuperar l'arma.

Tot i ser assistida per serveis mèdics, la dona va morir pocs minuts després de l'agressió. El menor va resultar ferit per arma blanca, i va ser ingressat a l'Hospital Sant Joan de Déu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.