Societat

Vuit propostes d’entitats opten a ser incloses al pressupost d’inversions per millorar Castellar

Un total de vuit propostes opten a ser incloses al pressupost que l’Ajuntament destinarà a inversions aquest any 2024. Es tracta dels projectes que diferents entitats i ciutadania han presentat en el marc de la sisena edició del procés de pressupostos participatius, i que compleixen amb el que recull el reglament regulador.

Els castellarencs podran votar entre l’1 i l’11 de setembre les següents actuacions: a la zona de L’Arbreda, fent un pipipark i espai de convivència i esbarjo; fer millores als pavellons esportius; fer-ne també al mirador al riu; construir un circuit per a bicicletes, patinets, etc (pumptrack); recuperar el patrimoni fluvial i industrial del Ripoll al Molí d’en Barata; executar obres als patis de les escoles; fer una coberta vegetal al voladís de formigó de la plaça d’El Mirador; o millorar l’entrada de l’Aire-Sol D.

Cada votant podrà escollir fins a tres propostes de la categoria de projectes localitzats al nucli urbà, per ordre de preferència. La proposta escollida en primer lloc tindrà 3 punts, la que es triï en segon lloc, 2 punts, i la seleccionada en tercer lloc, 1 punt. En aquesta edició tan sols hi ha una proposta corresponent a la categoria de projectes d’inversió localitzats a Sant Feliu del Racó i urbanitzacions, però, se li podran atorgar 3, 2, 1 o 0 punts.

Les votacions –els nascuts abans de l’1 de gener de 2014 i empadronades abans del 10 de juliol de 2024— es podran fer o bé a través d’Internet, al web https://www.castellarvalles.cat/votacionspressupostos , o bé presencialment. De forma presencial es podrà fer al Servei d’Atenció Ciutadana (El Mirador) del 2 al 6 de setembre i també el 10 de setembre, de 8.30 a 20.30 hores, o votar a l’estand de la Festa Major que s’instal·larà a la plaça d’El Mirador el diumenge 8 de setembre, de 10 a 14 hores.

Els resultats es donaran a conèixer el 12 de setembre. Les propostes que es faran seran aquelles que hagin obtingut més punts, fins a esgotar el pressupost de 200.000 euros. El pressupost màxim per a cada proposta presentada és de 50.000 euros.

En les sis edicions que s’han fet fins ara s’han presentat un total de 70 iniciatives, i l’edició de més participació va ser la de 2021, que va comptabilitzar 18 propostes presentades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

La Policia destina tres agents més a carrer gràcies a un nou dispositiu mòbil

GIRONA
Medi ambient

Barcelona respira l’aire més net dels últims 25 anys, però lluny dels límits de 2030

Barcelona
societat

Can Ruti tracta més de 60 pacients amb Parkinson o tremolor amb un sistema pioner d’estimulació cerebral remota

Badalona
societat

L’Agència Catalana de l’Aigua inicia els tràmits per a construir la depuradora de Sarral

Sarral
VILOBÍ D’ONYAR

L’Aeroport de Girona incorpora dues furgonetes elèctriques a la seva flota

VILOBÍ D’ONYAR
BEGUR

Aturat el projecte de la Font de Baix pel recurs d’un dels licitadors

BEGUR

Vuit propostes d’entitats opten a ser incloses al pressupost d’inversions

CASTELLAR DEL VALLÈS
societat

Vilanova, Sitges i Cubelles demanen a l’Estat un estudi per estabilitzar les platges

Vilanova i la Geltrú
BLANES

Èxit de les visites teatralitzades als espais del vescomtat de Cabrera

BLANES