Societat

Dues avaries provoquen retards en quatre línies de Rodalies

Una avaria en el sistema de senyalització de l'estació de plaça Catalunya de Barcelona provoca des les set del vespre d'aquest dilluns retards de 20 minuts de mitjana als trens de les línies 1, 3, 4 i 7 de Rodalies. Adif, que ha desplaçat els seus tècnics fins a l'estació per reparar l'avaria, preveu que es podrà resoldre aquest dilluns, però no concreta a quina hora.

D'altra banda, una altra incidència a la infraestructura obliga a circular en via única al tram Castellbisbal-Molins de Rei des de poc abans de dos quarts de sis de la tarda. En aquest cas es tracta d'un problema a la via, segons fonts d'Adif. La circulació en via única entre Castellbisbal i Molins obliga els trens de la línia 4 de Rodalies amb origen o destinació Martorell a iniciar o finalitzar el recorregut a Molins, mentre que la resta de trens amb inici o final a Sant Vicenç de Calders presten el servei habitual.


 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.