Societat

societat

Nova zona d’aparcament amb 60 places gratuïtes properes al centre urbà

L’Ajuntament de Palafrugell ha acabat l’actuació d’habilitació d’una nova zona d’aparcaments al carrer Pi i Margall, en un espai proper al centre urbà i a la zona comercial. Així, l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un lloc ampli i cèntric on poder estacionar de forma gratuïta, i que ha de servir per a pal·liar els problemes d’aparcament que existien al municipi. L’entrada dels vehicles es realitzarà a través del carrer Pi i Margall. En total són més de 60 places d’aparcament que es posen a disposició a partir la segona setmana d’aquest mes d’agost.

L’alcalde del municipi, Juli Fernández, ha destacat, a través d’un comunicat, la importància que té aquesta actuació “perquè dóna una empenta important a la manca d’aparcament al centre del municipi. Són seixanta places que permetran una millor mobilitat a la gent que visita el centre urbà i sobretot a totes aquelles persones que visiten o es traslladen fins espais com poden ser el Mercat municipal o centre culturals com la Fundació Vila Casas o el Museu del Suro”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.