Societat

GIRONA

Obre portes el primer estudi de videopodcast de Girona

El primer estudi de videpodcast a la ciutat de Girona obrirà portes al Coworking l’Hort de la Xon Aguilera, situat al carrer del Carme, número 69. Es tracta d’un projecte comú entre aquest espai de coworking i un nou programa d’actualitat i entreteniment sobre el Girona FC, que es dirà Montiliving. Aquest programa, que substitueix el projecte inicial Canvi de joc, fa un gir cap a la presencialitat i potencia l’emissió per streaming a través de la plataforma Twitch.

L’estudi compta amb una infraestructura de primera qualitat, incloent un espai insonoritzat equipat amb càmeres robotitzades de gamma alta, un excel·lent sistema d’il·luminació LED, i un equip de so d’alta qualitat. A més, l’estudi disposa d’una sala externa per a la realització de càmeres, so i imatge, equipada amb els millors dispositius del mercat. Aquest espai també ofereix deu places per al públic, creant un entorn acollidor i participatiu on els assistents podran gaudir dels millors projectes de ràdio i podcasts, tot dins de la ciutat de Girona.

L’estrena oficial de l’espai tindrà lloc el dilluns 12 d’agost amb l’inici de la nova temporada de Montiliving. L’alcalde de Girona, Lluc Salellas, ja ha visitat l’espai per conèixer de primera mà aquesta innovadora instal·lació.

A més de Montiliving, l’estudi estarà obert a altres projectes, negocis i mitjans de comunicació que vulguin dur a terme els seus projectes en un entorn professional i ben equipat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.