Societat

SANTA LLOGAIA D’ÀLGUEMA

Gosbi, nou patrocinador principal de la USAP de Perpinyà

El Grup Gosbi és el nou patrocinador principal de la USAP de Perpinyà des de l’1 d’agost. L’empresa gironina, que comercialitza productes alimentaris per a animals, estarà present a la part de davant de les samarretes del club de rugbi nord-català i també tindrà presència a l’estadi Aimé Giral i en l’ecosistema de mitjans i digital de la USAP.

François Rivière, president de la USAP, destaca que el club de Perpinyà i Gosbi comparteixen els “mateixos valors de treball, rendiment i ambició”. “És per a nosaltres una magnífica oportunitat per donar a conèixer la marca USAP més enllà de les nostres fronteres”, afegeix. Isaac Parés, Fundador i CEO de Gosbi, considera que aquest patrocini fa que el “sentiment pet friendly de Gosbi” traspassi fronteres gràcies a un club amb qui “compartim valors i sentim gran admiració”. Parés destaca, també, que per cada samarreta de la USAP venuda es farà una donació a una entitat que promogui el respecte animal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.