Societat

URBANISME

Desbrossen a Lleida 271 km de camins i 140 h de solars municipals

Les tasques de desbrossament que l’Ajuntament de Lleida està duent a terme permetran netejar 271 quilòmetres de camins i carreteres a l’Horta i 140 hectàrees de solars de titularitat municipal. Els treballs van començar el passat abril i finalitzaran a l’octubre. A hores d’ara, resten per adequar 80 quilòmetre de camins i 30.000 m2 de solars.

L’alcaldessa accidental, Begoña Iglesias, ha explicat que a finals d’agost es començaran a desbrossar les vies de l’Horta de Lleida que donen accés a diversos centres educatius per tal que estiguin preparades en la represa de les classes. Són el Camí de Montcada (Escola Espiga), travessera de Gualda (Escola Sant Jordi i Institut Manuel de Montsuar), travessera de l’Arquet (Col·legi Creu del Batlle) i el camí de la Creu a Torres de Sanui (Escola Mater Salvatoris).

També ha destacat que de cara a la tardor s’esbrossaran el Camí de Grenyana i l’avinguda de Tarradellas, que s’utilitzen com a estacionament amb motiu de les Festes de la Tardor, i el solar municipal que es troba davant del Cementiri, coincidint amb la celebració de Tots Sants. Les tasques es realitzen de manera manual i mecànica, amb la intervenció de tres tractors (dos de la Paeria i un aportat per l’empresa concessionària que executa el treballs).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.